Ontmoetingsdag te Wilrijk op 27 April 2024.

- Op 27/04/2024 vindt onze voorjaars ontmoetingsdag plaats bij ZOPP, een bevriende organisatie die verenigingen zoals de onze ondersteund.

Ook deze keer willen wij tijdens onze ontmoetingsdag de aanwezigen zelf aan het woord laten aangezien de vorige sessies getuigden van de nood en het succes van deze formule.
In een veilige, begripvolle omgeving van gelijkgestemden kan eenieder zijn/haar verhaal kwijt over een Nabij-de-Dood-Ervaring, een uittredingservaring (buitenlichamelijke ervaring of BLE), perimortale ervaring (fenomenen rond of op het ogenblik het overlijden van iemand), postmortale ervaring (betekenisvolle gebeurtenissen na de lichamelijke dood van iemand, veranderde levensinstelling en bijzondere sensitiviteit als helderziendheid of telepathie).
Wij zijn ervan overtuigd dat dergelijke ervaringen bestaan en echt zijn en willen er daarom gehoor aan geven door te luisteren, te delen en mogelijk te duiden. we gaan weer voor een kringgesprek, met z'n allen vóór de pauze en in kleinere groepjes erna. De ontmoetingsdag staat open voor allen die een Nde meemaakten, zowel als iedereen die geïnteresseerd is in dergelijke fenomenen.
De aanwezigheid van de bestuursleden, ervaarders op allerlei gebieden, staat garant voor een correcte, respectvolle en integere begeleiding van de gesprekken. Vooraf inschrijven is niet nodig. Ook de uitgebreide boekentafel zal erbij zijn. (geen elektronische betalingen)

- Inkom leden Limen en Netwerk 15 Euro - Niet leden 20 Euro,
- Start: 14.00 uur; einde: 17.30
- Locatie: ZOPP Sneeuwbeslaan 20, 2610 Wilrijk.
- De vergaderzalen zijn met een lift rolstoeltoegankelijk.

ZOPP is bereikaar met de bus richting sneeuwbeslaan op volgende lijnen:
Bus 21 Neerland – Middelheim- Rooseveltplaats
Bus 21 Rooseveltplaats – Middelheim – Neerland
Bus 21 Neerland – Middelheim – Rooseveltplaats
Bus 21 Rooseveltplaats – Middelheim – Neerland
Bus 180 Aartselaar -Groenplaats, Bus 181 Rumst – Aartselaar – Groenplaats, Bus 182 Boom – Aartselaar – groenplaats, Bus 183 Niel – Aartselaar – Groenplaats
Bus 180 Groenplaats – Aartselaar, Bus 181 Groenplaats – Aartselaar – Rumst, Bus 182 Groenplaats – Aartselaar – Boom, Bus 183 Groenplaats – Aartselaar – Niel

ZOPP is bereikbaar met de trein volgens dit verslag van een van onze leden die de rit uitteste:
De plaats is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, men kan met de trein tot Berchem of Centraal station rijden. In Berchem kan men lijnbus 21 nemen bij het buiten komen van het station. Alle uren, 12 minuten na het uur, vertrekt er een bus naar de Vijverlaan . Die bus doet alle haltes aan. De haltes worden aan gegeven op een scherm in de bus. Het is wel ongeveer 25 minuten rijden, zonder over te stappen. Men blijft zitten tot aan Halte Vijverlaan in Wilrijk. Plaats van samenkomst is vlak aan de Halte, links Sneeuwbeslaan, 20. Voor wie tot Antwerpen Centraal rijdt, kan ook Bus 21 nemen aan de Rooseveldtplaats. Om terug te rijden naar Berchem of Rooseveldplaats, neemt men dezelfde halte als deze van aankomst, maar dan aan de overkant. Daar vertrekt om 7 minuten na het uur, elk uur een bus naar Berchem of Rooseveldplaats.

Wie met de wagen komt kan gebruik maken van de zeer ruime parking
Voor de beknopte affiche zie:
Ontmoetingsdag Wilrijk2024